Blog

Mijn wensen voor aankomende zomer

Als het lente wordt ben ik altijd druk met van alles en nog wat. Lekker alvast wat terrasjes pakken, leuke dagjes in het park enzovoort. Het enige probleem is, is dat de zomer altijd veel te snel weer voor de deur staat. Alle leuke jurkjes, bikini’s en andere items die ik in tijdschriften of op het internet heb gezien heb ik dan nog helemaal niet in huis! Dus; deze zomer wilde ik graag voorbereid zijn en ik ben al druk met mijn verlanglijstje bezig.

Zomerkleding

Een nummer 1 voor mijn verlanglijstje is natuurlijk zomerkleding. Omdat het in Nederland vaker koud is dan warm, heb ik een uitgebreide truiencollectie. Maar als het dan weer zomer is, dan mis ik een uitgebreide zomerkleding collectie in mijn kast vaak. Vooral goede bikini’s vind ik lastig om te vinden en ik draag altijd dezelfde drie jaar oude (en versleten) bikini. Dus voor dit jaar ben ik alvast lekker aan het online shoppen. Tegenwoordig kun je bij bijna elke website ook een verlanglijstje aanmaken en eens in de zoveel tijd bestel ik alvast iets. Omdat alles in een keer bestellen toch iets te gek is voor mijn bankrekening, haha.

Reizen of vakantie

Of je nou gaat rondreizen of op een zonvakantie gaat, vaak heb je hier ook nog wel wat spulletjes voor nodig. Voor een zonvakantie zijn een goede badhanddoek, strandtas en zonnebril niet te missen. En ook een luchtbedje of een bal om over te spelen in het zwembad zijn erg leuk. Voor reizen heb je hele andere dingen nodig. Zelf ga ik ook rondreizen en ik heb bijvoorbeeld een klamboe op mijn wishlist staan. Ik heb namelijk een hekel aan muggen en een nog grotere hekel aan muggenbulten! Ook zou je voor je verlanglijstje voor het rondreizen kunnen denken aan een backpack, een windjack, goede wandelschoenen etc. Er valt genoeg te verzinnen dus!

De zomer in huis

Ook als je niet op vakantie gaat, kan je natuurlijk een zomer verlanglijstje maken. Het is namelijk heel leuk om de zomer in huis te halen. Bijvoorbeeld door je balkon op te fleuren met wat lekkere kussens of een handig tafeltje, zodat je gezellig avondjes op je balkon kan spenderen. Ook is een mini-barbecue erg leuk voor als je in het park wil gaan barbecueën met vrienden. En het leukste item op mijn verlanglijstje, voor de tijd dat ik in de zomer thuis ben, is toch wel een cocktailshaker en gin-tonic glazen. Zodat ik al mijn vrienden en vriendinnen kan voorzien van lekkere drankjes bij mij in de tuin!

Laat een antwoord achter