Blog

Mijn favoriete kerstcadeautjes van dit jaar

Zelf vind ik het altijd geweldig om na kerst filmpjes te kijken van Youtubers over wat ze gekregen hebben. Ten eerste vind ik dit leuk omdat ze vaak overdreven dure cadeaus krijgen en ik hier dan lekker over kan dromen. Ten tweede geeft het me ook weer inspiratie voor mijn cadeautjes voor volgend jaar. En bovendien zijn die filmpjes gewoon heel vermakelijk om te kijken. Omdat ik hier zelf altijd zo van geniet, besloot ik deze kerst maar te bloggen over wat ik deze kerstavond zelf gekregen heb van mijn familie en vrienden.

Van mijn vriendinnen

Afgelopen weekend vierden mijn vriendinnen en ik kerst. Het is een groep van in totaal 10 meiden dus dit is elk jaar weer een hele gezellige en drukke boel. Dit jaar trokken we lootjes en kochten we voor dit lootje een cadeau en maakten hier een gedichtje bij. Van de vriendin die mij getrokken had, kreeg ik een pakket om gellak aan te brengen. Ik vind gellak kopen altijd te duur om voor mezelf te doen, dus ik was hier enorm blij mee. In het pakket zaten onder andere twee kleuren nagellak en een lamp die ervoor zorgt dat de lak lang blijft zitten. Ik heb het meteen de volgende dag uitgeprobeerd en het is net alsof ik mijn nagels professioneel heb laten doen. Echt een heel leuk cadeau dus. Naast dit cadeau had een ander vriendinnetje nog voor alle meiden een leuk fotolijstje gekocht en hier een groepsfoto in gedaan. Al met al was het een geslaagde avond met veel leuke cadeautjes.

Van mijn zus

Dit jaar heb ik veel cadeaus gekregen die ik altijd al wilde, maar nooit voor mijzelf wilde kopen. Hier was het dan vaak net iets te prijzig voor. Ook van mijn zus heb ik zo’n soort cadeau gekregen. Zij gaf mij namelijk een prachtige faux fur jas. In de winkel valt mijn oog altijd op dit soort jassen, maar ik had het nooit echt nodig. Ik vond het dan altijd toch de duur voor een onnodige (maar wel leuke) aankoop, dus kocht het nooit. Mijn zus had dit dus perfect ingeschat. Zelf vind ik het altijd enorm spannend om kleding voor een ander te kopen, maar zij is hier goed in geslaagd.

Van mijn ouders

Het mooiste cadeautje heb ik voor het laatst bewaard. Van mijn ouders kreeg ik namelijk een cadeau waar ik al maanden van droomden: Een prachtig horloge van Rosefield. Ik had deze al vaak voorbij zien komen op internet. Hoe vaker ik hem zag, hoe verliefder ik er op werd. Ook voor dit cadeau ben ik dus erg dankbaar en dit was zeker wel de grootste verrassing van de avond.

Ik ben super blij met alle cadeaus die ik heb gekregen en ik hoop dat jullie blij zijn met deze blog erover!

Laat een antwoord achter