Blog

Help, mijn kast is te vol!

Mijn kledingkast raakt voller en voller. Zelfs zo vol dat ik moet gaan schuiven met kleding omdat het allemaal niet past. Inmiddels heb ik 1 plastic tas met allemaal shirts waarvan ik geen idee heb waar ik ze nog moet hangen/leggen dus ligt deze maar een beetje zielig op mijn grond. Toch draag ik maar een klein gedeelte wat in mijn kast ligt, zoals de meeste vrouwen dit doen. Raar eigenlijk toch? Maar de rest weggooien vind ik ook zonde want wie weet wordt dit weer helemaal hip. Of heb ik binnenkort gewoon zin in weer even iets anders…

Wat hangt er allemaal in?

Je zal waarschijnlijk wel denken; wat heeft zij dan allemaal in haar kast hangen? Je kan toch wel een beetje opruimen in zo’n grote berg? Nou, ik zal het jullie eens even uitleggen. Ten eerste heb ik best wel wat nette kleding voor werk. Nette broeken, blazers en truitjes. Deze draag ik niet in het dagelijks leven omdat dit mij iets te netjes is (niet helemaal mijn stijl dus eigenlijk) en het me gewoonweg doet denken aan werk. Daarnaast heb ik een hele collectie broeken. Want ik heb spijkerbroeken, maar ook andere soort broeken van andere materialen. Dit is heel fijn omdat je 1 shirtje dan op allerlei manieren kan combineren. Maarja, deze twee dingen kan ik dus niet wegdoen of opruimen…

Mijn favoriete item

Jullie zullen nu wel benieuwd zijn waar het deel van kledingcollectie uit bestaat dat ik wel draag. Nou, jullie zullen het nooit raden; coltruien. Ik ben er de laatste tijd helemaal weg van. Ten eerste omdat het gewoon heel leuk en toch een beetje netjes staat. Als ik dus een meeting buiten de deur heb en niet helemaal in net pak hoef, kan ik een nette broek makkelijk combineren met een leuk coltruitje. Het is dan een soort middenweg tussen heel netjes en casual. Daarnaast zijn coltruien het ideale item voor het weer van nu. Het is namelijk warm ‘s middags, maar ‘s ochtends kan het nog koud zijn. Voor in de ochtend draag ik een coltrui dus met een jasje en ‘s middags gooi ik die lekker uit. Tot slot heb je coltruien gewoon in heel veel verschillende en leuke kleuren, printjes en materialen. Zo lijkt het niet alsof je elke dag hetzelfde draagt. Ga maar eens online zoeken naar ‘dames coltruien’ en je geeft me vast groot gelijk.

Het enige probleem

Het enige probleem is dat deze coltruien collectie ontzettend veel plek inneemt. Vooral als je een gebreid modelletje opvouwt dan neemt dit al bijna je hele lade in. En ze ophangen aan een rek heb ik ook al geprobeerd, maar dat vind ik toch niet zo handig. Tja… Wat moet ik hier nou mee? Ik denk dat ik toch maar moet gaan opruimen… Of misschien een ander favoriet item zoeken, haha! Ik zal jullie op de hoogte houden wat het is geworden.

Laat een antwoord achter