meyermodegrotematen
Blog

Tijd voor de zon, pas daar jouw garderobe op aan.

De zon heeft Nederland weer ontdekt en laat ons genieten van heerlijke zonnestralen. Geen temperaturen voor die hele dikke truien en wollen kleding. Tijd om ons allen een beetje aan te passen. Want om ons elke dag weer opnieuw in te pakken met te dikke kleding is ook niet de bedoeling. Zo heb je keuze genoeg wanneer je kan kiezen tussen grote mate mode, kindermode of bij winkels als de Zara of Bershka.

Wat moet ik kiezen?

Het is nog niet de hoogste tijd om met blote benen de hort op te gaan. Daar zijn ze nog te wit voor, of juist niet, maar de temperaturen stijgen niet opeens tot boven de 20 graden. Daarentegen kan een jurkje met een panty prima en breng je al wat meer zomer naar jouw garderobe. Zo kan je kiezen voor jurken die boven de knie eindigen of langere jurken tot de grond of die stoppen halverwege de kuit. Er is keuze genoeg wanneer je op zoek gaat naar jurkjes. Aan kleuren hoef je ook niet te twijfelen. Alles is te vinden en alles is vrijwel goed met elkaar te combineren. Heeft het jurkje korte mouwen, dan kan je altijd een leuke colbert of een ander jasje kiezen om er overheen aan te trekken.
Luchtige broeken zijn ook steeds makkelijker te vinden. In hele hete temperaturen is een stugge spijkerbroek ook geen feest, hoewel het met de temperaturen van vandaag nog prima kan. Maar wanneer het warmer wordt is een luchtigere, of van dunnere stof, broek ideaal en ook dit is met alles te combineren. Draag jij het met een leuke blouse of top of gewoon met een leuk shirt.

Alles op zijn tijd

Het is natuurlijk niet de bedoeling om gelijk alle truien en dikkere kleding te verbannen uit jouw garderobe. Het is en blijft Nederland dus het weer kan altijd omslaan wanneer dan ook. Hou nog een paar truien wat dichterbij zodat je deze altijd nog aan kan trekken wanneer dat nodig is.
Het is ook beter voor de portemonnee om met kleine stapjes wat nieuwe aanwinsten voor jouw garderobe aan te schaffen. Winkels worden wekelijks aangevuld met nieuwe collectie dus je raakt nooit snel uitgekeken en zo kan je altijd nog leuke nieuwe kledingstukken ontdekken.

Wanneer jij hebt gekeken voor een leuke nieuwe outfit in het beginnende lentezonnetje, ben jij klaar voor het terrasseizoen. Onder het genot van een lekker wijntje, biertje of een non-alcoholisch drankje kan jij genieten van het lekkere weer en weer bijkletsen met de dames.

Laat een antwoord achter