Blog

Grote afstanden afleggen met de fiets doe je zo!

Het kan zijn dat jij erg ver moet reizen voor je werk alleen dat je het zonde vindt om in de zomerdagen met de auto te gaan. Dit kun je erg gemakkelijk oplossen; namelijk door op de fiets te gaan. Als je met je fiets naar je werk gaat, dan start je de dag al een heel stuk sportiever. 

 

Elektrische fiets, hoe werkt het

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in plaats van je normale fiets te pakken, een elektrische fiets te kopen. Als je ervoor kiest om een elektrische fiets te kopen zal je erg blij zijn met de verschillende voordelen. Een elektrische fiets beschikt over een accu die regelmatig opgeladen moet worden. Hoeveel kilometer je met de elektrische fiets kunt fietsen verschilt per soort fiets. Daarnaast is het ook afhankelijk van de stand waarin je hem zet. Als je meer ondersteuning wilt, gaat de accu ook eerder leeg. 

Hoe lang het duurt voordat de accu weer vol is, verschilt ook sterk per fiets. Bij de ene fiets kan je na twee uur weer gebruik maken van de fiets, terwijl je bij de ander een nacht moet wachten. Als je ervoor kiest om met een elektrische fiets naar je werk te gaan en het is een stuk verder dan de fiets aankan, dan is het handig om een elektrische fiets te kopen die snel oplaadt. Zo kan je de accu op je kantoor even aan de lader leggen en is die zodra je weer naar huis gaat helemaal vol waardoor je niet hoeft na te denken over een lege fiets aan het eind van de rit. Mocht de accu toch leeg gaan tijdens het fietsen, dan zal je dit enkel merken aan het zwaarder trappen. Je hoeft overigens in dat geval niet bang te zijn dat je de fiets kapot maakt als je blijft fietsen. 

 

Een electrische fietsen kopen

 Een elektrische fiets dames is tegenwoordig erg populair. Er zijn voor dames diverse fietsen te koop. Bij de ene elektrische fiets zit de accu in de stang tussen de benen terwijl bij andere elektrische fietsen de accu juist onder de bagagedrager zit. Het is fijn als je erover nadenkt om een elektrische fiets te kopen om vooraf een proefrit te maken. Test meerdere fietsen uit en bepaal aan de hand daarvan welke je het fijnst vindt. Als je geld wilt besparen op de aankoop van een elektrische fiets, dan kun je ervoor kiezen om deze via een webshop te bestellen.

 

 

Laat een antwoord achter