Blog

Een leuke kledingruil organiseren?

Je koopt in je leven veel kleren en deze kleren blijf je echt niet voor altijd dragen. Je zult dus af en toe ook eens kleren weg moeten doen. Dit kan soms erg moeilijk zijn en dit kan ervoor zorgen dat je dit blijft uitstellen. Dit met het gevolg dat jouw hele kledingkast bomvol zit. Dit kan na een tijdje ervoor zorgen dat je het overzicht kwijtraakt en zo weet je eigenlijk helemaal niet meer wat je allemaal voor kleren hebt. Het is dan echt tijd om je kast eens uit te ruimen en om te kijken welke kleren jij weg wilt doen. Als je dit uiteindelijk voor elkaar hebt gekregen heb je een grote stapel kleren waar je niks meer mee wilt. Je kunt deze weggooien, maar dat is best wel zonde. Je kunt er ook voor kiezen om samen met vrienden of familie een kledingruil te organiseren. Hierin ruil je onderling kleding. Een shirt dat jij nooit meer draagt kan misschien een shirt zijn dat iemand anders elke week aan zou willen doen.

Nodig mensen uit

Als je een kledingruil wilt doen heb je wel meerdere mensen nodig die meedoen. Je kunt het klein houden en een aantal vrienden uitnodigen, maar je kunt het ook groots aanpakken en al je vrienden en familie uitnodigen. Je moet hierbij kijken wat jij graag wilt organiseren en wat goed uitkomt.

Ga door je kast

Het is slim om dan goed je kast te doorlopen en kleren die je echt nooit meer draagt eruit te halen, zodat deze onderdeel kunnen zijn van de kledingruil. Dat ene leuke shirtje van guess is misschien inmiddels wel veel te klein voor jou. Je kunt hier dan misschien je nichtje wel super blij mee maken aangezien het echt een mooi shirt van kwaliteit is.

Kijk wat jij nog mist

Als laatst is het ook slim om zelf te kijken wat er misschien nog ontbreekt in je kast. Als jij ziet dat je eigenlijk helemaal geen truien hebt dan kun je tijdens de kledingruil op zoek gaan naar leuke truien. Misschien kom je wel een mooie versace jeans couture trui tegen. Op deze manier kun je prachtige kleren nog een tweede leven geven. Ga dus eens kijken of een kledingruil iets voor jou zou kunnen zijn en als dat zo is kun je snel aan de slag gaan met het organiseren hiervan. Voor je het weet ben je van jouw oude kleding af en heb je weer nieuwe prachtige parels in jouw kledingkast hangen.

 

Laat een antwoord achter