Blog

4 leuke en leerzame activiteiten tijdens de pandemie

We zitten ondertussen al bijna een jaar binnen en de vooruitzichten blijven vrij slecht. Hobbies die we al jaren niet meer gedaan hebben zijn weer dagelijkse activiteiten. Toch vervelen we ons steeds sneller en zijn we de wandelingen, spelletjes en puzzels ondertussen zat. Daarom is het misschien een leuk idee om een cursus te volgen. Er bestaan ontzettend veel verschillende cursussen die je kunt doen voor je plezier of juist om jezelf verder te ontwikkelen. Hier een aantal cursussen die ontzettend leuk zijn om je vrije tijd mee te vullen.   

Fotografie cursus online

Tegenwoordig maken we overal foto’s van, je kunt het niet gek genoeg bedenken. We delen ons hele leven aan de hand van foto’s en filmpjes op sociale media. We zien steeds vaker dat deze foto’s met professionele camera’s gemaakt worden en dat steeds meer mensen zich verdiepen in de fotografie. Een fotografie cursus online leert je alle ins en outs op dit gebied en helpt je bij het maken van de mooiste foto’s. In korte tijd zul je veel leren en kun je een stukje techniek toepassen bij je dagelijkse kiekjes.  

Online cursus make up artist 

Voor de mensen die het ontzettend leuk vinden om met make up bezig te zijn is een online cursus tot make up artist de perfecte kans om je skills te optimaliseren. Leer hoe je een mooie basis aanlegt waarop je verder kan werken en de mooiste resultaten kunt behalen. Daarnaast leer je ook alles over kleurgebruik en hoe je het beste een gezichtsvorm en oogkleur kunt combineren met make up. Oefening baart kunst is bij deze cursus goed toe te passen.     

Online cursus schilderen

Voor de creatieve mensen onder ons is een cursus Schilderen voor beginners online een leuke bezigheid en mogelijkheid op zichzelf te ontwikkelen. Schilderen begint bij het schetsen en tekenen van je basis die je stap voor stap kunt uitwerken tot een prachtig kunstwerk. Leer technieken die je zullen helpen bij het schilderen zelf en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden in kleurgebruik die kunnen zorgen voor mooie effecten. Haal je schildersezel maar van de zolder en pak je verfkwasten erbij!    

Online taalcursus

Ga jij graag naar het buitenland of wil je gewoon je talen uitbreiden. Volg dan een cursus Spaans, Chinees, Italiaans of iets anders waar je interesse in hebt. Het begint klein bij een aantal woordjes en zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij je in een andere taal goed verstaanbaar kunt maken of misschien wel vloeiend uit je woorden komt. Een leuke en zeer leerzame activiteit voor de pandemie waar je de rest van je leven iets aan zal hebben.  

Laat een antwoord achter