Blog

Led high bays koop je bij BES LED, wel zo gemakkelijk.

Led high bays koop je bij BES LED, wel zo gemakkelijk.

Ik mis een beetje de tijd voor dat de hele wereld in brand stond. Denk bijvoorbeeld terug aan 2015. Toen was een redelijk verstandige man aan de macht in Amerika, er heerste geen globale pandemie en van Zwarte Piet werd geen probleem gemaakt. In deze tijd voelt het allemaal anders. Amerika staat op het punt een algehele burgeroorlog te verklaren terwijl iedereen in de hele wereld in lock-down moet omdat we anders allemaal dodelijk ziek worden. Zo zijn de tijden toch heel snel omgeslagen. Misschien hetgeen waar ik het verdrietigst over kan worden is de achteruitgang van de natuur. Voor degene die het gemist heeft, er staat sinds kort een nieuwe documentaire online over de natuur en die is erg indrukwekkend. Dit heeft mij ook aangespoord om in mijn opslag nieuwe verlichting op te gaan hangen. De verlichting was al enige tijd aan vervanging toe en ik heb besloten om een veel duurzamere verlichting op te hangen. Mij is toen verteld: led high bays koop je bij BES LED. Dus zogezegd zo gedaan en ondertussen raad ik het ook iedereen aan: led high bays koop je bij BES LED.

 

Energiezuinige en kwalitatief goede verlichting

Voor de personen voor wie led high bays klinkt als een soort Alpha, Charlie Bravo zal ik jullie even uitleggen waar ik het over heb. Led high bay lampen zijn goed geschikt voor het verlichten van magazijnen en werkplaatsen. De lampen zijn waterdicht, dus je hebt geen angst voor waterschade, en van lange levensduur. Vaak zit er op Led high bays 7 jaar garantie. Voor mij is het belangrijk dat de lampen zuinig werken. Ik wil namelijk zo efficiënt mogelijk omgaan met de stroom die ik heb. Voor iedereen die twijfelt om dit soort lampen te kopen raad ik het zeker aan om even contact op te nemen. Zoals ik al eerder zei: led high bays koop je bij BES LED. Ik dus advies gevraagd aan BES LED, maar er zijn ook andere aanbieders. Mijn kennissen hadden deze lampen gewoon aan mij aangeraden.

 

Duurzaam

Ik ben van ontzettend goed advies voorzien wat voor mij tot de koop heeft overgezet. Ondertussen hangen de lampen en ik ben meer dan tevreden. De service en montage was ontzettend goed geregeld en tot nu toe heb ik totaal geen klachten over het product. Ook aan mijn meterstand kan ik zien dat de lampen veel beter omgaan met mijn energie. Het voelt daarom echt als een win-win situatie. Ik raad het daarom iedereen aan, onthoud: led high bays koop je bij BES LED.

 

 

Geef een reactie