Snickers werkkleding plaatje
Blog

Comfortabel werken met Snickers werkkleding

Er was eens een Italiaanse elektricien die niet tevreden was over de werkkleding die op dat moment werd aangeboden. Hij vond het vooral op het gebied van functionaliteit zwaar te wensen over laten. Het gevolg was dat hij de daad bij het woord voegde en zelf werkkleding ging produceren. De geboorte van Snickers werkkleding was een feit. De focus op kwalitatief goede werkkleding die zich onderscheid in functionaliteit is altijd gebleven en dat heeft het merk superver gebracht. Snickers werkkleding is één van de grootste merken in Europa en ook in Nederland halen ze enorm goede verkoopcijfers en zijn ze marktkleider in de werkbroeken. Goed om dus wat meer te lezen over het merk in dit blog.

Het assortiment van Snickers werkkleding

Als het om werken in de bouw gaat heeft Snickers werkkleding een uitgebreid assortiment. Uiteraard is de beroepsgroep en de intensiteit waarmee je de kleding gebruikt belangrijk voor je keuze. De modellen zijn vaak getypeerd op belastbaarheid van de broek. De beroepsgroepen waarbij je buiten veel werk doet hebben de meest slijtvaste kleding nodig. Hiervan zijn ook series beschikbaar. Deze sterke kwaliteit gaat vaak wel ten koste van de draagbaarheid. Hierdoor zijn er ook series die een betere draagbaarheid hebben, maar wel wat minder slijtvast zijn. Zo heeft Snickers werkkleding een patent op een elastische stof die zij ontwikkeld hebben. Deze stof is relatief sterk en door de elasticiteit heel fijn om te dragen. Zeker als je veel beweegt tijdens het werken is deze draagbaarheid heel belangrijk. Verder springt Snickers werkkleding eruit op het gebied van functionaliteit. Zo is er veel aandacht besteed aan het op een praktische manier meedragen van je gereedschap. Voor de timmerman de hamerlus en de spijkerzakken. Waarbij er ook broeken zijn voor linkshandigen waarbij de hamerlus dus aan de linkerkant zit zodat je daar met je linkerhand dus makkelijker bij kan.

Snickers werkkleding en MVO

Ook op het gebied van MVO is Snickers werkkleding heel vooruitstrevend. Op het gebied van duurzaamheid zijn ze ver door de milieuvriendelijke materialen die ze gebruiken. Veelal gerecyclede materialen die ook weer hergebruikt kunnen worden. Ook op het gebied van arbeidsomstandigheden doen ze goede zaken. De fabrieken voldoen aan alle voorwaarden die er zijn. Ze zijn dus in het bezit van alle certificeringen die er mogelijk zijn. Zo weet je bij het aankopen van hun producten dat er niet door medewerkers aan gewerkt is onder embarmelijke omstandigheden.

Laat een antwoord achter