Werkspot
Blog

Hoe ook jij zonder zorgen of stress kan verbouwen

Zelf ben ik een echte stresskip. Ik kan gerust nachten wakker liggen om de kleinste dingen. Daarom keek ik zo ontzettend op tegen de verbouwing die eraan zat te komen. Alle mogelijke obstakels, ongelukken en beren op de weg zag ik al voor me. Dat was voordat het hele rataplan ging beginnen. Ik wilde namelijk de woonkamer uitbouwen zodat de woonkamer, eetkamer en de keuken één grote ruimte konden worden. Daarvoor moest dus een uitbouw komen en vervolgens moest alles gestuct worden. Mijn man wilde zelf een groot deel voor zijn rekening nemen. Dat zag ik dus echt niet zitten! Gelukkig vond ik Werkspot. Dankzij Werkspot verliep de verbouwing geheel zonder stress of zorgen. Om mijn mede stresskippen een handje te helpen, vertel ik vandaag hoe ook jij zonder zorgen of stress kan verbouwen.

Houd jezelf niet voor de gek

Een eerste obstakel dat veel stress en kopzorgen geeft, is het inschatten van de verbouwing zelf. Zeker wanneer je zelf de verbouwing gaat doen, is dit een veel voorkomend probleem. Je ziet namelijk als amateur niet de zaken op dezelfde manier als een professional. Waar jij geen gevaren ziet, weet een professionele klusser hoe het echt zit. Ik besloot om even met mijn man te gaan zitten en bespreken of de verbouwing wel goed aanpakken op deze manier. Na lang overleg besloten we toch een vakman in huis te halen. Nu was de vraag: hoe komen we in contact met ervaren klussers?

Snel en moeiteloos klussers gevonden

Na een paar minuutjes Googlen kwamen mijn man en ik uit bij Werkspot. Via Werkspot kwamen we in contact met ervaren klussers. Dat verliep allemaal erg makkelijk. We hadden simpelweg de klus geplaatst en binnen een paar uur reageerde de eerste klussers al! Vanaf de bank konden we prijzen, ervaringen en reviews van de klussers eenvoudig vergelijken op Werkspot. Al met al zijn we misschien een halve dag bezig geweest. Het vinden van professionele klussers hoeft dus geen lijdensweg te zijn. Met Werkspot kan ook jij snel en moeiteloos klussers vinden.

Geen zorgen of stress met de verbouwing

De klussers maakten een plan van aanpak en vertelden ook waar wij zelf konden helpen. Vervolgens kon de verbouwing beginnen. Achteraf ben ik zo blij dat ik op tijd en van tevoren aan de bel heb getrokken. Als we Werkspot niet hadden gebruikt, dan had ik met mijn handen in het haar gezeten. Door simpelweg ervaren vakmannen in huis te halen, verdween mijn stress. Ik had zo goed als geen kopzorgen meer wat betreft de verbouwing. Dus ga jij ook binnenkort verbouwen? Voorkom dan onnodige zorgen of stress en schakel vakmannen in via Werkspot!

Laat een antwoord achter